تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی

نظارت هوشمند بر ناوگان تاکسیرانی شهر تهران

توافقنامه همکاری مشترک برای ایجاد زمینه‌های لازم جهت نظارت هوشمند بر فعالیت تاکسیرانان بین سازمان تاکسیرانی و شرکت کنترل کیفیت ترافیک امضا شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، توافقنامه همکاری مشترک برای ایجاد زمینه‌های لازم جهت نظارت هوشمند بر فعالیت تاکسیرانان بین سازمان تاکسیرانی و شرکت کنترل کیفیت ترافیک امضا شد.

 

توافقنامه همکاری مشترک با امضای شادی مالکی، سرپرست سازمان تاکسیرانی و حمید برادران، سرپرست شرکت کنترل ترافیک اجرایی شد.

 

در این توافقنامه و در راستای هوشمندسازی نظارت بر ناوگان تاکسیرانی شهر تهران با استفاده از توان و ظرفیت‌های درون سازمان‌های شهرداری تهران، سازمان تاکسیرانی با تعامل و همکاری شرکت کنترل ترافیک اقدام به انعقاد توافقنامه فی‌مابین به منظور رصد هوشمند ناوگان کرده است.

 

ارائه اطلاعات ثبت شده در خصوص تردد ناوگان تاکسیرانی شهر تهران در معابر شهری اعم از خیابان‌های اصلی و بزرگراه‌ها به منظور پایش فعالیت و مدیریت بهینه بر عملکرد ناوگان به سازمان از جمله موضوعات مهم این توافقنامه است.

 

همچنین مقرر شد بر اساس اختیارات و ظرفیت‌های موجود با هدف پایش فعالیت ناوگان و استفاده از داشبوردهای مدیریتی تحول در امر نظارت وگذر از نظارت سنتی به هوشمند اتفاق بیفتد.

 

گفتنی است شناور سازی نرخ بر اساس داده‌های ترافیکی شبکه معابر، باز مهندسی خطوط و ظرفیت‌سنجی بر اساس تقاضای سفر، ایجاد کارگروه‌های تخصصی به منظور مدیریت سفرهای سبک درون شهری، تجهیز ناوگان به سیستم‌های ناوبری از اهداف این توافق نامه محسوب می‌شود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار